Hawaii-pool 2011

Tijdens de ‘Nacht van DE triathlon’ is het inmiddels gebruikelijk dat de aanwezigen een voorspelling kunnen indienen van het heren- en damespodium van de Ironman World Championships. En waarbij er voor degene(n) die het dichtst bij de feitelijke podiumsamenstelling zitten een leuk prijsje in het verschiet ligt. Zo ook dit jaar.

Maarrr… dit jaar willen we de Hawaii-pool ook openstellen voor iedereen die niet aan de ‘Nacht’ deelneemt. In de komende week kan iedereen zijn of haar voorspelling van de top-drie bij de MANNEN èn de vrouwen van IMH 2011 kwijt in de comments bij dit artikel. Alle voorspellingen die gedaan worden tot en met zaterdagmiddag 18.00 uur dingen mee naar een leuke naturaprijs die beschikbaar gesteld wordt door Tri-Run. Alle reden dus om een gokje te wagen!