Ironman New York in luttele minuten volgeboekt

NEW YORK (USA) – Vorige week schreven we al over het hoge inschrijfgeld dat circuleerde voor de eerste editie van Ironman New York die op 11 augustus 2012 gaat plaatsvinden. De soep werd uiteindelijk niet zo heet gegeten als die in eerste instantie werd opgediend: ‘maar’ 895 dollar in plaats van 1000. Desondanks vlogen de tickets voor deze duurste Ironmanwedstrijd ter wereld vandaag bijna nog harder over de toonbank dan voor welke andere wedstrijd. Binnen 20 minuten waren alle tickets die in de algemene inschrijving verkrijgbaar waren ook vergeven. De enige inschrijvingen die nu nog verkrijgbaar zijn, zijn via de Ironman Foundation, waarbij een deel van het inschrijfgeld gedoneerd wordt aan goede doelen. Langs deze weg zijn nog slots verkrijgbaar a raison van 1.500 dollar….