Yourzine nieuwe sponsor van Squadra Kalas

´S-HERTOGENBOSCH – Yourzine, een toonaangevend dialoogmarketingbureau in Nederland, sponsort vanaf nu het Nederlandse triathlonteam Squadra Kalas. Yourzine wil zich inzetten voor het team omdat zij sterke parallellen ziet tussen de Triathlon en de marketingindustrie waarin zij actief is: beide stellen doorzettingsvermogen, kundigheid in meerdere disciplines, lef en (inter)nationale ambities centraal.

Michiel van Riemsdijk, algemeen directeur bij Yourzine: “Triathlon is een topsport over verschillende onderdelen. Het vraagt ontzettend veel inspanning en toewijding en de atleten hebben een enorme passie voor hun sport. Ik herken dit in ons werk bij Yourzine. Onze multidisciplinaire, online, offline en mobile, klantenteams werken keihard om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. In Nederland opereren wij inmiddels op topniveau, maar ook Yourzine jaagt de ambitie na om als bureau internationaal actief te zijn, getuige de recente opening van ons kantoor in België en het kantoor in Londen op korte termijn. En ook internationaal mochten we de eerste successen vieren. In mei namen we in Nice twee marketingawards in ontvangst voor onze campagnes voor Samsung Europe en we zijn gedreven om dat succes voort te zetten. Ik herken de enthousiasme en ambitie van de mensen van Yourzine in het team van Squadra Kalas en steun hen daarom honderd procent op weg naar de top.”

Squadra Kalas neemt dit jaar voor de vierde keer deel aan de Nederlandse Eredivisie Triathlon met een team van tien topsporters uit Nederland en België. De eredivisie bestaat uit vijf wedstrijden voor ambitieuze en gedreven teams. Op zondag 31 mei is het nationale kampioenschap van start gegaan met het NK Triathlon op de Olympische Afstand. Squadra Kalas pakte hier haar eerste overwinning en staat nu dan ook op de eerste plaats in de eredivisie. Daarnaast won teamlid Marco van der Stel het NK Triathlon en werd hiermee Nederlands Kampioen. Op zondag 7 juni zal Squadra Kalas haar koppositie verdedigen tijdens de teamtriathlon in Amsterdam.

Robin den Oudsten, teammanager van Squadra Kalas: “Squadra Kalas is hard op weg naar de top. Ik ben ontzettend trots op het team en hun prestaties in de eredivisie en het NK Triathlon op Olympische Afstand. De overwinningen zijn het resultaat van jarenlang trainen en de gedeelde passie en ambitie van onze atleten. Met de steun van Yourzine ben ik er van overtuigd dat Squadra Kalas in Nederland aan kop blijft maar ook op internationaal niveau succes kan boeken.”

Als officiële sponsor van Squadra Kalas zal Yourzine op zondag 28 juni 2015 de ICAN Triathlon bijwonen in Amsterdam om het team aan te moedigen tijdens deze halve en OD triathlon.

Bronnen / Links:
– Robin den Oudsten
Squadra Kalas
Yourzine