Team Kijani heeft twee nieuwe hoofdsponsoren

Team Kijani, dat in de Eredivisie bij de vrouwen meestrijdt en in de 1eDivisie bij de
MANNEN
, heeft twee nieuwe hoofdsponsoren aan zich weten te binden: Bitter Sweat fietskleding en Davos Performance. Bitter Sweat is een kledingmerk, gemaakt door voruwen en gedragen door vrouwen. De fietskledinglijn is van crosstriatlete Jip Veelenturf, die ook in het Eredivisieteam uitkomt voor Kijani. Davos Performance is het hoogtetrainingscentrum in de Zwitserse Alpen,

Het Eredivisie-vrouwenteam bestaat, naast de eerder genoemde Veelenturf, verder uit Andrea Jochems, Simone Hakenberg, Welmoed Meindertsma, Juriena de Vries, Ingrid van Lubek, Heleen van der Meijden, Trudy Veenstra, Saskia Veerman en Nicole Voet. Het 1eDivisie-
MANNEN
team bestaat uit Bart Rijborz, Peter van Liempt, Carlo Pullens, Geert Lantink, Jeroen Leuverink, Marc van der Kort, Jim Driessen, Henry Piek, Geo Scholten, Richard van Diesen en Hidde Bekhuis.

Bronnen / Links:
– Marc van der Kort
Team Kijani