Eric van der Linden brengt TriSportPharma naar Nederland

trisportpharmaMet ingang van 1 mei is het innovatieve sportvoedingsmerk TriSportPharma op de Nederlandse markt gekomen. Het van origine Belgische sportvoedingsmerk wordt naar Nederland gehaald door voormalig olympiër Eric van der Linden. “Wij zijn verheugd dat wij dit merk aan ons aanbod hebben mogen weten toe te voegen. Het merk past precies in onze visie van hoe wij sporters naar een hoger niveau willen brengen. Dat de producten vooruitlopen op wat er in de markt verkrijgbaar is, de producten zijn ontwikkeld op basis van recent wetenschappelijk onderzoek, zijn twee speerpunten die ons aanspreken.”

De producten van TriSportPharma zijn onder te verdelen in vijf categorieën : Endurance, Performance, Recovery, Power en Health. Alle producten zijn vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Alle producten zijn dopingvrij en getest door een onafhankelijk lab op aanwezigheid van verboden stoffen op de WADA lijst.

Bronnen / Links:
- Eric van der Linden
- HP Sport / TriSportPharma

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.

Één reactie

  1. Annette - 31 mei 2015:

    Goed spul van Erik, beslist het proberen waard!

»
«