Teun Sweere wint schaatsloop Tilburg

TILBURG – Wintertriathlonkampioen Teun Sweere is zondag in Tilburg winnaar geworden van de vierde editie van de schaatsloop. De sportman uit Zevenbergen deed voor het eerst mee aan de wedstrijd in zijn eigen provincie. Sweere had geen moeite om de concurrentie de baas te blijven op eerste de tien kilometer schaatsen en vervolgens vijf kilometer lopen. De Belg Patrick Damen werd op anderhalve minuut achterstand tweede. Beste vrouw was Linda Klein.

 UITSLAGEN SCHAATSLOOP TILBURG (10S - 5L) 
MANNEN

------------------------------
1 Teun Sweere 34.13
2 Patrick Damen BEL 35.51
3 Harrie Wenting 37.15 VROUWEN
-----------------------------
1 Linda Klein 42.14
2 Ingeborg Hovius 42.31
3 Brigitte Tuinzaad 43.54

Bronnen / Links:
– Wim van den Broek, NTB-Persdienst
Schaatsloop Tilburg