Emmerik en Glasbergen sterksten in beachduathlon

NOORDWIJK – De wielrenners waren het sterkst vandaag bij de beachduathlon op de Langevelderslag. Aan de zonnige kust waren Michael Emmerik en Jessica Glasbergen vandaag de snelsten van het veld. Voor Emmerik was het de tweede winst dit seizoen. Eerder was hij al de sterkste in de crossduathlon van Assen. Op anderhalve minuut van de Alkmaarder kwam titelverdediger Michael Krijnen over de finish, Erik van der Heijden werd derde.

Ook Glasbergen sloeg haar slag op de mountainbike voor haar eerste duathlonzege. Laura Hak werd, net als vorig jaar, tweede. Aan de beachduathlon deed ook Wouter Duinisveld mee, die na drukke promotietijd van zijn boek ‘De hartslag van een ander’ weer eens tijd vrij kon maken voor een wedstrijdje.

 UITSLAGEN CROSSDUATHLON NOORDWIJK (7L - 16MTB - 3,5L) 
MANNEN

------------------------------
1 Michael Emmerik 1.26.39
2 Michael Krijnen 1.27.53
3 Erik van der Heijden 1.29.26
4 Jarrich van Woersem 1.29.38
5 Ferdinand Oldeman 1.33.24
6 Paul Boelens 1.33.28 VROUWEN
-----------------------------
1 Jessica Glasbergen 1.44.38
2 Laura Hak 1.47.27
3 Marieke van Lierop 1.49.44

Bronnen / Links:
– Wim van den Broek, NTB-Persdienst
Running Center Beachduathlon Noordwijk