Extreme 3Obstacle: obstacle-triathlon voor een goed doel

BEEKBERGEN – Op 12 juli organiseert Stichting Vrienden van De Hoop in Beekbergen een nieuwe en extreme editie van de Urban Nature Run: de ‘Extreme 3Obstacle’. Obstacle runs genieten al enige tijd groeiende populariteit. De ‘Extreme 3Obstacle’ is de eerste triathlonvariant van deze uitdagende vorm van hardlopen. In de prachtige setting van de Veluwe rennen de deelnemers niet alleen, ze overwinnen hindernissen, mountainbiken en zwemmen.

Vorig jaar werd de eerste editie van De Urban Nature Run in Dordrecht georganiseerd. Het evenement was een groot succes. Voor de organisatoren een reden om dit jaar een nieuwe editie met nog meer uitdaging te organiseren. Tijdens de Extreme 3Obstacle overwinnen de deelnemers hindernissen te voet, leggen een parcours af op de mountainbike en zwemmen 800 meter.

De Extreme 3Obstacle start vanuit woon- en leefgemeenschap Horeb. Dit is een opvang voor daklozen en verslaafden in de gemeente Beekbergen. MANNEN die worstelen met een verslaving zijn hier welkom langere tijd te verblijven en een verslavingsvrij leven op te bouwen. De opbrengst van de Extreme 3Obstacle komt ten goede aan Horeb. Door hun afzien tijdens de tocht helpen deelnemers deze worstelend MANNEN een nieuw en verslavingsvrij leven op te bouwen.

Bronnen / Links:
– Bert Flier
– Urban Nature Run