test anchor link test anchor link

Overige uitslagen van het afgelopen weekend

De Groningse triatleten heersten vandaag bij de supersprint triathlon in Deventer. Henk-Jan Dolsma en Nederlands beloftenkampioene Martine Bruinsma waren de snelste over de nieuwe sprint afstand van Triama, de Deventer vereniging.

De zwemloop in Neerlands wielergemeente Rucphen werd gewonnen door beginnend triatleet Stein Posthuma. Na een paar opmerkelijke resultaten in run-bike-runs won de Delftenaar nu zijn eerste wedstrijd.

Op Lanzarote kwam Roeland Smits tot een vijfde plaats op de Volcano triathlon. De Fransman Romain Guillaume, in het verleden winnaar van de Ironman Canada, was de snelste.

In Kopenhagen vond vandaag voor het eerst een Powerman-duathlon in Denemarken plaats, over de afstand 10 lopen, 120 fietsen en 20 lopen. De wedstrijd werd gewonnen door de favoriete Susanne Svendsen, twee weken geleden nog derde na een sprintfinish in Horst. Winnaar bij de MANNEN werd Anthony Le Duey, die net als Svendsen de wedstrijd van start tot finish leidde.

UITSLAGEN TRIATHLON DEVENTER (0,25Z - 10F - 2,5L)