Einduitslag in de WinterSeries 2013-2014

Podium WinterSeries 2013-2014Na de zomerse wintertriathlon in Twente, waar tevens de NK titels voor 2014 te verdelen waren, zijn de WinterSeries voor 2013-2014 alweer ten einde. Met een rechtstreekse uitslag van de puntentelling in het circuit konden de deelnemers in het circuit de wedstrijd in Enschede direct gehuldigd worden. Dit jaar waren de sprint- en kwartafstand samengevoegd om meer competitie tot stand te brengen. Er waren prijzen voor de nummers één tot en met vijf in het overall circuit, en ook de aparte leeftijdscategorieën kregen een ereprijs. Overall gingen dit seizoen Erik-Jan Spijkerman en Roos Hoogeboom er met de circuitwinst vandoor.

Geen enkele wedstrijd in het circuit kende echt winterse omstandigheden dit seizoen. De start van de WinterSeries waren in Assen, waar de zon zich al veelvuldig liet zien. Alkmaar kende ook geen echte winterse omstandigheden en Groningen en Twente haalden niet de lente, maar direct de zomer in huis.

De WinterSeries gaat in oktober weer van start. De kans is groot dat er een evenement bij komt op de kalender; in Nijmegen worden momenteel de plannen uitgewerkt om toe te treden tot de WinterSeries.

UITSLAGEN 
WINTERSERIES 2013-2014
MANNEN ------------------------------
 1 Erik-Jan Spijkerman   740 punten
 2 Martin Veenhuizen	  705
 3 Tiedo Tinga       660
 3 Kor Broers       660
 5 Jeroen Lute       650
VROUWEN -----------------------------
 1 Roos Hoogeboom     740 punten
 2 Eline Lute       720
 2 Geke Venema       720
 4 Marlies Groenewold   670
 5 Grietje Hoogekamp    660
Bronnen / Links:
- Job Eijsink

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.

 • Feedback / Tips?