Einduitslag in de WinterSeries 2013-2014

Podium WinterSeries 2013-2014Na de zomerse wintertriathlon in Twente, waar tevens de NK titels voor 2014 te verdelen waren, zijn de WinterSeries voor 2013-2014 alweer ten einde. Met een rechtstreekse uitslag van de puntentelling in het circuit konden de deelnemers in het circuit de wedstrijd in Enschede direct gehuldigd worden. Dit jaar waren de sprint- en kwartafstand samengevoegd om meer competitie tot stand te brengen. Er waren prijzen voor de nummers één tot en met vijf in het overall circuit, en ook de aparte leeftijdscategorieën kregen een ereprijs. Overall gingen dit seizoen Erik-Jan Spijkerman en Roos Hoogeboom er met de circuitwinst vandoor.

Geen enkele wedstrijd in het circuit kende echt winterse omstandigheden dit seizoen. De start van de WinterSeries waren in Assen, waar de zon zich al veelvuldig liet zien. Alkmaar kende ook geen echte winterse omstandigheden en Groningen en Twente haalden niet de lente, maar direct de zomer in huis.

De WinterSeries gaat in oktober weer van start. De kans is groot dat er een evenement bij komt op de kalender; in Nijmegen worden momenteel de plannen uitgewerkt om toe te treden tot de WinterSeries.

 UITSLAGEN WINTERSERIES 2013-2014 
MANNEN

------------------------------
1 Erik-Jan Spijkerman 740 punten
2 Martin Veenhuizen 705
3 Tiedo Tinga 660
3 Kor Broers 660
5 Jeroen Lute 650 VROUWEN
-----------------------------
1 Roos Hoogeboom 740 punten
2 Eline Lute 720
2 Geke Venema 720
4 Marlies Groenewold 670
5 Grietje Hoogekamp 660

Bronnen / Links:
– Job Eijsink