Terence Olaria tweede in Herderen

HERDEREN (BEL) - Met een sprintwedstrijd in Helderen is het Belgische triathlonseizoen zondag begonnen. De wedstrijd werd gewonnen door Geert Lauryssen en Christine Verdonck. Nederlandse triatleten mengden zich ook in de strijd. Terrence Olaria gaf Lauryssen stevig partij en eindigde tweede. Bob Martens werd, net als vorig jaar, vierde.

Lauryssen maakte er een spannende strijd van in achtervolging op Olaria. Die was er op de fiets samen met ploegmaat Stef Verachten vandoor. Martens kwam in de finale van de 20 km fietsen nog terug en wisselde als eerste. Maar al snel nam Olaria de koppositie over. Pas in de voorlaatste bocht kon Lauryssen het gat dichten.

UITSLAGEN 
TRIATHLON HERDEREN (BEL)
(Achtste triathlon)
MANNEN ------------------------------
 1 Geert Lauryssen  BEL  56.00
 2 Terrence Olaria      56.06
 3 Yeray Luxem    BEL  56.18
 4 Bob Martens        57.01
 5 Wouter Vandermast BEL  57.25
 6 Timothy Vanhoutem BEL  57.28
VROUWEN -----------------------------
 1 Christine Verdonck BEL 1.06.07
 2 Lone Meertens   BEL 1.08.21
 3 Birgit Massage   BEL 1.09.50   
Bronnen / Links:
- Wim van den Broek, NTB-Persdienst
- 3Athlon.be

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.