Nieuwe sponsor voor de triatleten van AV Heerenveen

AV HeerenveenHEERENVEEN – Het was dubbel feest afgelopen weekend in Heerenveen. Naast de Open Friese Kampioenschappen tijdens de Feanster Crossduathlon (georganiseerd door AV Heerenveen), was er aansluitend de uitreiking van de nieuwe clubkleding voor triatleten van AV Heerenveen. De triathlonafdeling van AV Heerenveen telt zo’n 30 actieve triatleten en is ontzettend blij dat ze in tijden van recessie een goede sponsor hebben kunnen aantrekken.

Met het mooie logo van Polarisonline.nl op de typisch Fries ogende tenues (blauw-wit en pompebled) zijn de atleten strijdlustig voor komend seizoen. Sponsor Theo van der Wal en directeur van Polarisonline.nl, ziet grote overeenkomsten tussen de triatleten van AV Heerenveen en de kenmerken van zijn eigen bedrijf: “Gefocust zijn op een doel en het maximale uit jezelf halen. Zo gaan wij binnen ons jonge bedrijf ook te werk op het gebied van HRM software & salarissystemen. De Friese nuchterheid daarbij maakt het plaatje compleet”.

Voorzitter van de triathlonafdeling AV Heerenveen, Silvia Brouwer, mocht naast de Friese titel crossduathlon de nieuwe clubkleding in ontvangst nemen. Ze gaf aan dat de triatleten dit mooie nieuwe tenue dik verdienen. “We zijn maar een relatief kleine groep triatleten, maar zeer groots in het organiseren van wedstrijden. Van de vijf du- en triathlons in Friesland organiseren wij er drie. Dat kan door de inzet en betrokkenheid van onze triatleten en de vrijwilligers van binnen en buiten de vereniging die zij weten te mobiliseren. Echt fantastisch!”

Bronnen / Links:
AV Heerenveen, afdeling Triathlon