VolkerWessels nieuwe hoofdsponsor van triathlon Holten

Rachel Klamer - Holten 2012HOLTEN – Bouwconcern VolkerWessels verbindt zich als hoofdsponsor aan de Triathlon Holten. De organisatie van het jubilerende internationale sportevenement is er in geslaagd een waardige opvolger te vinden voor Oad Reizen. De reisorganisatie was 25 jaar als sponsor actief, waarvan de laatste 12 jaar als één van de hoofdsponsors. De twee andere hoofdsponsors, Vivera en Wegener, blijven het evenement ondersteunen.

VolkerWessels tekent een vijfjarig contract met de Stichting Triathlon Holten. VolkerWessels is met 15.000 medewerkers en vestigingen in binnen- en buitenland één van de grootste bouwconcerns van ons land.

Voorzitter Martin Pieters van de Stichting Triathlon Holten is blij met deze krachtige partner. “VolkerWessels is een zeer professionele organisatie. Wij zijn blij dat zo’n groot en sterk bedrijf zijn naam wil verbinden aan ons evenement. Het is in deze economische tijden bovendien niet gemakkelijk om een hoofdsponsor te vervangen, maar we zijn heel blij dat het gelukt is.”

De Triathlon Holten wordt in 2014 gehouden op vrijdag
4 en zaterdag
5 juli. Tijdens deze dertigste editie van het evenement wordt voor de internationale triathlontop een Premium Continental Cup gehouden. Voor de talentvolle jeugd staat een European Junior Cup op het programma. Recreanten kunnen deelnemen aan wedstrijden over de Olympische Afstand of een achtste triathlon. De inschrijving voor Holten opent op 15 december.

Bronnen / Links:
– Hendri Markvoort
Triathlon Holten