Triteam4Unicef gaat voor het podium Eredivisie in 2014

Advisafe Triteam4UnicefROTTERDAM - Het Advisafe Triteam4Unicef kende een droomstart in het seizoen 2013. Als nieuw team met een wildcard in de Eredivisie , behaalden ze meteen een vierde plaats in de eindranking. In 2014 gaat Advisafe Triteam4Unicef voor minimaal een podiumplaats. Mede door het met vier nieuwe atleten te versterken willen ze dit realiseren. Naast de bestaande teamleden Tim Dullaart, Sven Strijk en Menno Iedema zal het team volgend seizoen worden uitgebreid met Diederik Scheltinga, Peter de Vries, Jeffrey Reijnders en Omar Brons. Al deze atleten beschikken over ruime internationale wedstrijdervaring.

Zoals de naam al aangeeft, steunt het team ook volgend jaar Unicef. Dit kan Triteam niet alleen. Het team wordt bijgestaan door een groot aantal partners met als hoofdsponsor Advisafe Risk management. Evenals afgelopen seizoen strijden de atleten komend seizoen weer met topmateriaal. Financieel wordt men geholpen door een groot aantal bedrijven en een club van 200, waar ook andere belangstellenden lid van kunnen worden.

Bronnen / Links:
- Tim Dullaart
- Advisafe Triteam 4 Unicef

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.