Ferro Mosae organiseert drietal ‘Start-to-Tri’ clinics

MAASTRICHT – De Maastrichtse Studentenvereniging Ferro Mosae organiseert in de komende maanden een drietal ‘Start-to-Tri’ clinics, onder begeleiding van Bas Diederen en Edo van der Meer. De beide toptriatleten zijn ook als trainer aan Ferro Mosae verbonden. De drie clinics zijn bedoeld voor iedereen die eens wil proeven aan de sport, maar ook voor ervaren triatleten.

Zaterdagochtend
6 april wordt de eerste clinic gehouden op het Enci-terrein, en zal in teken staan van een triathlonspecifieke hardlooptraining. Een maand later, op zaterdagochtend
4 mei zal er een wisseltraining georganiseerd worden op de Pietersberg, met aansluitend een korte tijdrit. En tot slot wordt er wederom een maand later, op zaterdagochtend 1 juni een open watertraining worden verzorgd in de Pietersplas. In deze clinic zal specifiek aandacht worden geschonken aan het ronden van boeien en het stayeren tijdens het zwemmen.

De kosten voor deze Start-to-Tri clinic zijn slechts
5 euro per keer inclusief koffie en vlaai achteraf. Inschrijven kan via een email naar ferromosae @ gmail.com.

Bronnen / Links:
– Luc van Es
MSTV ‘Ferro Mosae’