Zwemloop Roosendaal: nat de vrieskou in

ROOSENDAAL – Misschien wel de meest barre meerkamp was zondag de zwemloop in Roosendaal. De kilometer zwemmen in het overdekte zwembad De Stok ging nog wel, maar daarna moest men voor tien kilometer halfnat de vrieskou in. Bij een gevoelstemperatuur van bijna –15 graden moesten de toch nog 110 deelnemers het tweede onderdeel afleggen. Na Bergen op Zoom en Amersfoort was het de derde zege van de Belg Tim Brydenbach op Nederlands grondgebied. Hij klopte het Gastels duo Gerbert van den Biggelaar en Rob Musters. Juriena de Vries, de partner van Musters, won bij de vrouwen.

UITSLAGEN 
ZWEMLOOP ROOSENDAAL
(1Z - 10L)
MANNEN -----------------------------
 1 Tim Brydenbach    BEL 44.50
 2 Gerbert van den Biggelaar 47.43
 3 Rob Musters        49.48
VROUWEN ----------------------------
 1 Juriena de Vries      58.07
Bronnen / Links:
- Wim van den Broek, NTB-Persdienst

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.