Trivelo organiseert twee trainingsevenementen in april

Trainen rond Givet

EINDHOVEN – In april organiseert Koen de Haan van Trivelo twee mooie trainingsevenementen. Voor triatleten en duatleten die hun wissels willen verbeteren, is er op 14 april een wisselclinic. En een paar dagen later, op 19 april, trekt Trivelo naar de Ardennen voor een trainingsweekend.

De wisselclinic vindt plaats op zondagochtend 14 april van 8:30 tot 11:00 uur, op en rondom de wielerbaan ‘Op Noord’ in Eindhoven. Tijdens deze clinic worden de wissels stap voor stap ontleed en met behulp van praktische tips verbeterd. Coach Koen de Haan heeft ervaring met het aanleren van wissels voor beginnende triatleten tot en met het perfectioneren van de wissels van internationale topatleten. Deze clinic wordt georganiseerd in samenwerking met stichting TTC (Topsport Trainingscentrum). De TTC-triatleten (o.a. Terrence Olaria, Tom Rademaker en Waldo van Hemert) zullen assisteren tijdens de clinic.
Deelname aan de wisselclinic kost € 25.

Van vrijdagavond 19 april tot en met zondagavond 21 april organiseert Trivelo een trainingsstage in de Ardennen. De stage vindt plaats in het mooie landhuis Maison d’Olenne. Dit is landelijk gelegen tussen het Belgische Felenne en het Franse Givet. Het weekend wordt georganiseerd voor triatleten die zich doelgericht willen voorbereiden op het nieuwe seizoen. Op het programma staan een zwem-, fiets-, loop- en koppeltraining. Daarnaast zal er op zaterdagavond een triathlonspecifieke lezing worden gegeven. Bijna de voltallige ploeg van Squadra Dolphin ZEROD zal op deze trainingsstage aanwezig zijn als onderdeel van hun seizoensvoorbereiding.
Op vrijdagavond zal het weekend aftrappen met een gezamenlijke maaltijd bij Thermae Son in Son en Breugel. Vervolgens wordt de groep per bus naar de trainingslocatie vervoerd. Op zondagavond worden de atleten ook weer per bus afgezet in Son en Breugel. De kosten voor het weekend zijn € 249 (inclusief vervoer, trainingen, lezing, eten en drinken).

Aanmelden voor de clinic en/of de trainingsstage kan via: clinic @ trivelo.nl

Bronnen / Links:
– Koen de Haan
– Trivelo