Powermancircuit terug op Amerikaanse bodem

PowermanPALM BEACH (USA) – Na de toevoeging van de wedstrijd in Sherborne aan het Powermancircuit, kan de International Powerman Association nu weer een nieuwe loot aan hun stam bekend maken: Powerman Florida. Op 22 september zal daar op en rond de Palm Beach Raceway de lange-afstandsduathlon worden neergezet. Het lopen wordt afgewikkeld op het race-circuit. Voor het fietsen verlaat men het circuit, maar krijgt men een snel en afgesloten parcours door Zuid-Florida voorgeschoteld. Naar verwachting wordt dit de snelste wedstrijd in de Powerman serie. De man achter Powerman Florida is Bob Becker, die ook al diverse marathons en ultramarathons in de regio organiseert.

Na het wegvallen van de Powermanwedstrijden in Alabama en Muncie in de afgelopen jaren betekent de toevoeging van Florida aan het mondiale Powermancircuit weer een terugkeer op Amerikaanse bodem.

Bronnen / Links:
– John Raadschelders
Powerman USA

Gerelateerde berichten:

  • 06-03-2013: Powerman krijgt wedstrijd in Engeland