Triathlonproducten.nl ondersteunt Jip Veelenturf

Jip Veelenturf wordt het komend jaar ondersteund door Triathlonproducten.nl. De talentvolle triatlete uit Alphen aan den Rijn maakt als het om crosstriathlon gaat inmiddels deel uit van de vaste waarden aan de Nederlandse top. Al vier keer behaalde zij in haar leeftijdscategorie de Nederlandse titel. 2011 Was een zeer succesvol jaar, waarin ze zilver pakte bij het WK in Extremadura en goud bij het EK in Visegrad bij de junioren. Vorig jaar werd ze tweede bij neosenioren bij het EK in Kijkduin.

Veelenturf gaat onder ander gebruik maken van de BES-T Sportscareproducten van Triathlonproducten.nl, die ze al als zeer positief heeft ervaren. “Amino Power geeft mij het gevoel dat ik meer zuurstof kan opnemen met mijn spieren, ze voelen lichter en kunnen meer trainingsarbeid aan, ik voelde al gelijk een verschil! De Amino Recovery zorgt ervoor dat ik na een wedstrijd en het douchen mij hiermee kan insmeren en daadwerkelijk is gebleken dat ik sneller herstel. Het is makkelijk en comfortabel i.p.v. dan dat je een hersteldrank moet innemen”.

Tijdens haar trainingen en wedstrijden zal Veelenturf ook gebruik gaan maken van UP Sportvoeding van Triathlonproducten.nl. Door de goede smaak en verdraagzaamheid, was ze direct overtuigd van de sportvoeding van Unlimited Power.

Triathlonproducten.nl zal haar in 2013 zoveel mogelijk bijstaan op weg naar het WK crosstriathlon in eigen land. Ook zal Jip deelnemen aan een XTERRA-wedstrijd in Griekenland, wat voor haar een nieuwe uitdaging gaat worden.

Bronnen / Links:
– Erwin Delisse
Triathlonproducten.nl