Lars Karmelk Sportbegeleiding trapt seizoen af met gevarieerd programma

Lars KarmelkALMERE – Sinds de start van zijn coachingbedrijf in 2004 heeft Lars Karmelk al menig trainingsevenement georganiseerd waar zijn klanten enthousiast over waren. Zo ontstond het idee om dat verder uit te bouwen met een gevarieerd jaarprogramma. “Al sinds 2004 ga ik voor processen waarbij ik echt het verschil kan maken en een persoonlijke benadering altijd de insteek is. Ieder mens heeft zijn persoonlijke eigenschappen en uitdagingen. Door deze inzichtelijk te maken en te vertalen naar passende, haalbare trainingen, waarin elke training het juiste puzzelstukje is, stuur je gericht naar persoonlijke doelstellingen. Ik vond het dat het tijd werd voor enige uitbreiding, en een aantrekkelijk jaarprogramma met events, trainingen en voorlichting sluit daar mooi op aan. Bijvoorbeeld door samen deel te nemen aan de Spieren voor Spieren City Run in Hilversum en trainingsdagen te organiseren op het parcours van Challenge Almere-Amsterdam.”

In het jaarprogramma is ook een trainingsweek in Zuid-Frankrijk opgenomen. Een week lang, 19 tot 26 mei 2013, samen trainen in de prachtige omgeving van St. Tropez met een verblijf in Villa Côte d’Asoet. Ideale fietstrainingen op een gevarieerd heuvelparcours en een nabij gelegen atletiekbaan, zwembad en uitdagend trail-run parcours voor hardlopers en triatleten. De trainingsweek is geschikt voor elk niveau duursporter.

Karmelk is 20 jaar actief in de sport, afgestudeerd aan de Calo en werkt als bevoegd HBO-docent aan de Johan Cruijff University. Hij laat vele bewezen resultaten zien met coachees van allerlei niveau en komaf.

Bronnen / Links:
Lars Karmelk Sportbegeleiding