Guido Vroemen organiseert samen met Hunter Allen een Powerclinic

Powerclinic 2013AMERSFOORT - Bondsarts Guido Vroemen organiseert op 23 en 24 maart samen met Hunter Allen (USA) een tweedaagse clinic over trainen met een vermogensmeter. Trainen met een vermogensmeter is tegenwoordig niet alleen maar beschikbaar voor de professionals maar ook voor de serieuze, wedstrijdgerichte sporters. Allen en Vroemen willen voor iedereen uitleggen wat trainen met vermogen voor je kan betekenen en hoe je dit moet doen.

In de clinic leer je hoe je een vermogensmeter efficiënt moet gebruiken, wat een goed trainingsplan is om je sterke punten maar ook voor je zwakke punten te verbeteren en welke protocollen je kunt gebruiken om je eigen vooruitgang te monitoren.

De Powerclinic bestaat uit twee dagen. De zaterdag bestaat uit een praktijkdeel en een analyse-deel van de files die zijn verkregen uit de praktijkrit. Het maximale aantal deelnemers is 30. Op de zondag worden alle theoretische onderwerpen van het trainen met een vermogensmeter behandeld. Hier is plaats voor maximaal 150 personen.

Aanmelden voor de powerclinic kan via de site www.powerclinic.nl.

Hunter Allen is onder andere co-auteur van de boeken “Training and Racing with a Powermeter” en “Cutting Edge Cycling”, co-ontwikkelaar van de WKO+ training software en Level-1 Coach USA Cycling. Allen heeft een lange historie van werken met vermogensmeters en trainen en analyseren van de files.

Bronnen / Links:
- Guido Vroemen
- Powerclinic

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

3 reacties

  1. Things - 26 februari 2013:

    @Jason: Afgaande op je reacties op triathlon226 zal je beroep wel stuurman zijn…

  2. Jason - 18 februari 2013:

    Goed onderwerp. Alleen jammer dat het wordt gedaan door de bondsarts. Ik had liever een inspanningsfysioloog gezien. Schoenmaker blijf bij je leest.

  3. Yvonne van Vlerken - 18 februari 2013:

    Klinkt helemaal geweldig. Sturen ze hopelijk gelijk even wat van die power door naar Melbourne….. IM Melbourne:-) Goed initiatief Guido!Trainen met Powermeter is toch wel erg handig!