May Kerstens gaat verder met Ekeris en Giant

May Kerstens Ekeris Giant

UTRECHT – May Kerstens wordt het komende seizoen ondersteund door Utrechts fietsleverancier Ekeris en high-end fietsproducent Giant. Kerstens zal bij het WK duathlon lange afstand in Zofingen dit jaar het fietsonderdeel afleggen op een Giant Trinity Composite 0.

Ekeris en Kerstens vonden elkaar in de nieuwe Giant Store Ekeris, die in 2012 in Utrecht werd geopend. Naast het bieden van fietsplezier wil Ekeris meer gaan betekenen voor sporters met ambitie. Partner Giant is een bekende voor iedere fietsliefhebber en eerste keus voor topatleten als Kerstens; een optimale combinatie in haar streven haar derde plaats bij het WK van vorig jaar te verbeteren.

In de trainingsopbouw naar het WK zal Kerstens gebruik kunnen maken van de kennis en vakkundigheid op het gebied van materiaal en training aanwezig bij Giant en Ekeris. Op haar programma staan naast grote duathlons, triathlons en het wereldkampioenschap op 8 september in Zofingen, enkele nationale en regionale wedstrijden en ze zal meewerken aan workshops op het gebied van fietstraining.

“De samenwerking met Ekeris en Giant is van grote betekenis voor het bereiken van mijn doel, het brengt de extra kwaliteit die nodig is voor winst en daarnaast een impuls voor de sport.” aldus de zeer verheugde Kerstens.

Bronnen / Links:
– Jan Stolk
Website May Kerstens
Ekeris Giant Store Utrecht