Johan Neevel teams up met Tri-Experience

Crosstriathlonspecialist Johan Neevel zal vanaf 2013 het team van Tri-Experience versterken. In 2010 en 2011 heeft Neevel gezamenlijk met Bert Flier met groot succes de Tri-Experience stages verzorgd op Gran Canaria.

Momenteel is Neevel nog altijd even actief in de triathlonsport; als atleet heeft hij in 2011 de monsterlijke Inferno triathlon in de Zwiterse bergen bedwongen en afgelopen augustus was hij de snelste Master45 bij het NK crosstriathlon. Daarnaast is Johan al jaren voor de NTB actief als bondscoach/coordinator crosstriathlon en geeft hij regelmatig clinics en trainingen in alle disciplines. Kortom, een zeer waardevolle aanvulling van het Tri-Experience team.

In maart leidt Neevel weer een nieuwe Gran Canaria stage Voor Tri-Experience.

Bronnen / Links:
- Tri-Experience

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Één reactie

  1. Bart - 9 januari 2013:

    In 2012 heeft Johan wederom de Inferno gedaan!

    Hij zag 2011 vooral als parcoursverkenning, en heeft in 2012 de zeer zware wedstrijd echt op een competitief niveau gedaan, waartoe slechts een fractie van het deelnemersveld in staat is, gezien de rest vooral voor overleven en de eindstreep halen kan gaan. Resultaat: 10 uur en 2 minuten en 3e in zijn leeftijdsklasse. (NB Bij de editie 2011 verviel het zwemmen, waardoor alle tijden wat “sneller” zijn).