Maaike Caelers sportvrouw van het jaar in Limburg

Wissel Maaike Caelers - WTS Yokohama 2012 (foto: Delly Carr - ITU)WEERT – Nadat ze eerder dit jaar al werd uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar van de Nederlandse Triathlon Bond is Maaike Caelers maandagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Sittardse Stadsschouwburg ook uitgeroepen tot Limburgs Sportvrouw van het Jaar.

De triatlete uit Weert ontving de prijs uit handen van Olympisch hockeykampioen Maartje Paumen. De uitreiking van de Go for Gold Sportprijs Limburg Sittard was live te zien op L1 TV.

Zwemmer Joeri Verlinden werd Limburgs Sportman van het Jaar geworden. Sportploeg van het Jaar werden de ijshockeyers van de Eaters uit Geleen. Mike Teunissen werd verkozen tot talent van het jaar en handbikester Laura de Vaan won de prijs voor de beste sporter met een beperking.

Bronnen / Links:
Nederlandse Triathlon Bond