Martijn Dekker versterkt Team4Talent

SITTARD – Het vorig jaar opgerichte Team4Talent triathlonteam is weer een sterke triatleet rijker: Martijn Dekker maakt vanaf heden deel uit van de groep. Dekker, tweevoudig Nederlands Kampioen op de sprintafstand, is binnengehaald om het team in de breedte uit te bouwen en het Eredivisieteam te versterken.

Na zijn tweede Nationale titel op de sprintafstand in 2011 was Dekker zoekende en besloot een jaar zijn geluk te beproeven in het wielrennen. Om vervolgens weer terug te keren naar de triathlonsport: “Na mijn uitstap in 2012 naar het wielrennen wist ik weer dat triathlon toch echt is wat ik wil. Ik ben dan ook heel blij met de kans die Team4Talent me geeft: ik heb heel veel plezier in de sport en heb nog genoeg ambitie om er vol voor te gaan!”

Teammanager John Nagelhout: “Martijn heeft in het verleden laten zien wat hij kan. Hij is er een jaar tussenuit geweest en kwam tot de conclusie dat hij de triathlonsport niet opzij kan zetten. Hij is nu dan ook zeer gemotiveerd en ambitieus, iets waar we heel blij mee zijn. We denken met Martijn een goede triatleet toe te voegen aan de groep en hebben zin om met hem aan de slag te gaan!”

Dekker zal zich het komende seizoen focussen op de Eredivisie-wedstrijden en de nationale kampioenschappen.

Team4Talent was dit jaar met overmacht het beste triathlonteam van Nederland. Het team bestaat uit toptriatleten en talenten op het gebied van fotografie, PR, communicatie en financiën. Samen hebben zij slechts een doel: deelname aan de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro.

Bronnen / Links:
– Anne Hendriksen
Team4Talent