Verlotingsactie BES-T aminozurenpakket

BES-T is een nieuwe, wetenschappelijk onderbouwde serie producten die beogen het prestatievermogen te verhogen en het herstel na inspanning te verbeteren. Om nu ook meer bekendheid te krijgen in de triathlonwereld, biedt BES-T een gratis aminozurenpakket aan in een verlotingsactie.

BES-T is het enige product ter wereld dat aminozuren verwerkt in een crème. Door deze op de huid aan te brengen worden de aminozuren geabsorbeerd op die plaatsen waar het nodig of gewenst is. Het voordeel daarvan is dat de aminozuren dus gericht en plaatselijk werken, zonder ongewenste neveneffecten voor de spijsvertering.
De BES-T productenlijn bestaat uit Amino Power (met arginine), Amino Endurance (met taurine) en Amino Recovery (met glutamine).

Diverse bekende sporters zijn ambassadeur van BES-T en hebben deze intensief getest. Naast bokser Andy Souwer, voetballer Giovanni van Bronckhorst en oud-profrenner Michael Boogerd is dat ook Rob Barel: “Ik gebruik de producten van BES-T sinds het begin van dit jaar en was er meteen enthousiast over. Juist als oudere atleet heb ik vaak moeite om op gang te komen en mijn ritme te vinden. Pas heb ik de crosstriathlon van Ameland gewonnen, dankzij het gebruik van de BES-T producten. Geen spierpijn noch kramp…”

Het pakket dat nu in een verlotingsactie wordt aangeboden, bestaat uit een pot Amino Power, een flacon Amino Endurance en een flacon Amino Recovery, met een gezamenlijke verkoopwaarde van € 89,85.
Belangstellenden kunnen zich via de BES-T facebook pagina aanmelden onder vermelding van ‘Triathlon 226 actie’. De verlogingsactie loopt tot eind december. Op 1 januari zal de winnaar van het pakket bekend worden gemaakt.

Bronnen / Links:
BES-T