Jerzy Kasemier lanceert zijn eigen magazine

Jerzy Magazine

GRONINGEN – We hadden al de Linda, de Matthijs, de Wubbo, en zelfs de Maarten, en volgende maand krijgen we er een nieuwe personality magazine bij: Jerzy Magazine. Op
8 november – op zijn verjaardag – lanceert Jerzy Kasemier namelijk zijn eigen blad. De afgelopen jaren bracht Kasemier ieder jaar een ‘Sportfolio’, dat in een notendop voor sponsors en relaties schetste waar hij zich mee bezig hield. Daar was hij na een aantal jaren inmiddels klaar mee, “… want ik deed en doe het niet alleen. En aangezien ik altijd probeer om weer wat anders te maken, ben ik eens verder gaan kijken”, aldus Kasemier. En dat werd uiteindelijk een heus magazine, niet meer alleen over hemzelf, niet alleen over triathlon, maar voor, door en over mensen die net als hij een passie voor sport hebben.

Het blad zal 76 pagina’s in full color tellen, gebonden met een ‘glossy’ voorzijde. Het thema van het magazine is “Take it to another level”. Naast interviews, columns en foto’s zijn er leuke gadgets, tips & tricks en kortingsbonnen te vinden in deze eerste editie van Jerzy Magazine. Met onder andere Jacob Veenstra, Madelon Baans, Dannie Snijder en natuurlijk een stuk over hemzelf.

Jerzy Magazine is voorlopig een eenmalige editie (maar zeg nooit nooit…) en er worden 500 exemplaren gedrukt. Op
8 november zal het eerste exemplaar van Jerzy Magazine uitgereikt worden. Het is al in de voorverkoop te bestellen via: https://facebook.com/jerzykasemier/app_251458316228
De kosten bedragen 5,95 euro exclusief verzending. Maar als je ervoor kiest om het magazine zelf af te halen vervallen de verzendkosten.

Bronnen / Links:
Jerzy Kasemier