Testrijders gezocht voor de Bryton Rider 20

MAASBOMMEL – Bryton is op zoek naar testpersonen die de nieuwe Rider 20, de nieuwe GPS-fietscomputer van Bryton, serieus willen testen. Aan de hand van de verkregen informatie wil Bryton de Rider 20 nog verder perfectioneren. Omdat de Rider 20 een op GPS gebaseerde fietscomputer is, is er geen gedoe met kabeltjes, sensoren of met het instellen van wielmaten. Daarnaast is hij te gebruiken op meer dan één fiets. De Rider 20 is de kleinste GPS computer in de markt.

Als je op Facebook-pagina van Bryton een bericht achter laat waarom jij de ideale testpersoon bent voor Bryton, maak je kans om één van de tien testpersonen in de Benelux te worden. Uit alle aanmeldingen worden de tien testrijders geselecteerd. Deze testpersonen krijgen nieuwe producten gratis toegestuurd om uitvoerig te testen.

Bronnen / Links:
- Dennis Weijers
- Rivo Sports

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

6 reacties

 1. John Noy - 9 juni 2012:

  Ik Zou deze fietscomputer graag willen testen.
  Ik rij ca. 2500 km per jaar op een tijdritfiets, en 3000 op een koersfiets.
  Ik ben van plan om voor enkele ritten per trein een stad aan te doen, om vervolgens weer naar huis te fietsen (ca. 150/175 km). Ik altijd veel interesse in de ritgegevens achteraf en tijdens de rit. wellicht kan de bryton hierin iets betekenen.

 2. Andy Koolmees - 4 juni 2012:

  Ik ben een ideale testrijder voor de Bryton, omdat ik elke dag op de fiets zit en 5 verschillende gebruik (2 racefietsen, 1 normale, 1 transportfiets en 1 vouwfiets). De tempo’s op en wielmaten en gewichten van deze fietsen verschillen uiteraard nogal. Ook fiets ik door weer en wind, hagel, sneeuw en storm, van -15 graden tot 35 graden.

  groeten,

  Andy

 3. nancy - 5 mei 2012:

  Ik vind het heel jammer dat je alleen via facebook kan aanmelden als testpersoon voor de Bryton Rider 20
  Ik bezit geen fb, maar vind me wel een ideale testpersoon
  mvg
  nancy

 4. Fred Schäffers - 5 mei 2012:

  @Simon: I see; dank!

 5. Siemon - 5 mei 2012:

  @ Fred, het is met de Rider 20 niet mogelijk om gpx routes na te fietsen (geen navigatie functie). De GPS werkt alleen voor de snelheidmeting en zorgt ervoor dat je na afloop online je route terug kan zien.

 6. Fred Schäffers - 3 mei 2012:

  Als triathleet train ik in verenigingsverband het gehele jaar door. Van maart tot oktober op de racefiets, daarbuiten op de atb. Op de racefiets train ik plm 150km per week: woe 80-100km, zat 60km. Op woensdag is de route steeds een andere. Hiervoor zoeken we vaak gxp-routes (enkele van mijn traingsmaten gebruiken al een gps systeem (Garmin)). Daarnaast rijd ik graag in Ardennen, Vogezen en Alpen, waarvoor ook gxp-routes beschikbaar zijn. Hierom zoek ik naar een goed en betrouwbaar gps systeem, en ben bereid om meete werken aan de ontwikkeling van de Bryton Rider 20.