Testrijders gezocht voor de Bryton Rider 20

MAASBOMMEL – Bryton is op zoek naar testpersonen die de nieuwe Rider 20, de nieuwe GPS-fietscomputer van Bryton, serieus willen testen. Aan de hand van de verkregen informatie wil Bryton de Rider 20 nog verder perfectioneren. Omdat de Rider 20 een op GPS gebaseerde fietscomputer is, is er geen gedoe met kabeltjes, sensoren of met het instellen van wielmaten. Daarnaast is hij te gebruiken op meer dan één fiets. De Rider 20 is de kleinste GPS computer in de markt.

Als je op Facebook-pagina van Bryton een bericht achter laat waarom jij de ideale testpersoon bent voor Bryton, maak je kans om één van de tien testpersonen in de Benelux te worden. Uit alle aanmeldingen worden de tien testrijders geselecteerd. Deze testpersonen krijgen nieuwe producten gratis toegestuurd om uitvoerig te testen.

Bronnen / Links:
– Dennis Weijers
– Rivo Sports