Frank Heldoorn verzorgt langlaufweek in de krokusvakantie

In het novembernummer van Triathlon/Duathlon Sport schreef Frank Heldoorn al over het nut (en de fun) van het invoegen van alternatieve trainingsvormen in de winterperiode. En in de voorjaarsvakantie gaat hij daar, in samenwerking met VASA Sport, ook praktische gelegenheid toe bieden. In de week 25 februari tot
3 maart organiseren zij namelijk een langlaufweek in het Oostenrijkse Werfenweng.

In deze week zullen er gezamenlijke langlaufsessies plaatsvinden met instructie van onder andere oud-bondscoach Sidney Teeling. Daarnaast is er voldoende vrije ruimte om het geleerde zelf in praktijk te brengen. Ook zal er ruimte zijn voor gezamenlijke looptrainingen en mogelijke zwemsessies. Omdat deze week in de krokusvakantie valt en Werfenweng ook een fijn skigebied heeft, met prima mogelijkheden voor ski- of snowboardles (ook voor kinderen), is dit arrangement ook zeer geschikt om familieleden mee te nemen. Bij verblijf in het groepspension blijft het dan ook nog een betaalbare wintersportvakantie. In het arrangement van de week is er naast het sportieve programma voor de atleten ook een familieprogramma met rodelen en een snowshoetocht inbegrepen.

In de week verblijft de groep in een groot pension met gemeenschappelijke eet- en leefruimte. In de nabijheid zijn ook voldoende hotels (indien gewenst). Het programma staat open voor zowel coachees van Frank Heldoorn (en familie) als voor ieder ander die wil proeven van de langlaufsport.

Meer informatie over de langlaufweek is hier te vinden.

Bronnen / Links:
Frank Heldoorn Coaching