Natural Running Clinic op 19 november

Zaterdag 19 november organiseert Tri-Run een gratis Natural Running clinic. De clinic is speciaal bedoeld voor lopers die zich deze looptechniek meer eigen willen maken en zal worden gegeven door gecertificeerd Natural Running / Chi-Running trainer Myckel Bodt. Tevens is er de mogelijkheid om dan de schoenen van Newton en de Brooks Pure Project schoenen te testen. De clinic start om 09:00 en zal omstreeks 10:30 eindigen. Interesse? Stuur dan een berichtje naar [email protected]. Kijk voor meer informatie op www.tri-run.com.

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Één reactie

  1. Bart - 5 november 2011:

    Hej cool,

    Gaaf idee. Helaas kan ik niet, want is net de dag voor de zevenheuvelen, en zeker bare foot durf ik dan niet aan, want mijn kuiten moeten daar nog aan wennen. Maar mocht er nog een vervolg of iets dergelijks komen..