Craig Alexander en Orca / Orbea uit elkaar.

Het zat er al een beetje aan te komen. Na het verschijnen van Craig ‘Crowie’ Alexander op een de-branded Cervelo P4 tijdens de 70.3 WC in Las Vegas enkele weken geleden was het bijna onvermijdelijk dat hij en Orbea / Orca uit elkaar zouden gaan. Maar over het algemeen is dat niet iets wat atleten en merken nastreven zo vlak voor de grootste wedstrijd van het jaar. Craig Alexander zal daar op verschillende persconferenties heel wat vertellen hebben en deze extra drukte is niet iets wat ze op dit niveau wensen te hebben. De relatie met Orca liep overigens al sinds 2001 en sinds 2005 reed hij een Orbea fiets. Alexander heeft
2 Ironman Hawaii overwiningen op zijn naam staan en is 1 van de grote favorieten voor a.s. zaterdag na zijn overwinning in Las Vegas 70.3.

Er gaan vele geruchten over welk merk kleding hij zal gaan dragen tijdens de Hawaii Ironman en welke fiets hij zal gaan rijden. Er wordt gesuggereerd dat hij wederom op zijn de-branded Cervelo P4 zal starten, maar er gaan ook geruchten dat hij de eerste atleet zal zijn die op de allernieuwste Specialized Shiv die hieronder staat afgebeeld zal verschijnen. Welke merken het ook zijn extra aandacht zal het zeker trekken. Maar niets is zeker tot a.s. zaterdag!