10… 9… 8… 7…6… 5…

Wat later dan gewenst – en gehoopt – maar het is dan eindelijk een feit: Triathlon226 gaat eind deze week live. Om precies te zijn: vrijdagavond. Na een aantal maanden van ideeën vormen, mensen erbij zoeken, ontwerpen, bouwen, testen, bijstellen, en weer testen en bijstellen is de site nu voldragen genoeg om de eerste versie open te stellen. Maar zoals al eerder gesteld: af zijn we nog allerminst! We hebben nog een aardig waslijstje aan aanvullende wensen – zowel als het gaat om invalshoeken voor artikelen als technisch/functionele uitbreidingsplannen. En die gaan we in de komende maanden stapsgewijs doorvoeren. Want tussendoor willen we ook zelf nog aan trainen toekomen.

In de vorige update over de vorming van Triathlon226 stelden we het nieuwe redactieteam al voor. Naast deze vier heren is er ook een aantal andere tri-enthousiastellingen bereid gevonden om op regelmatige basis bijdragen voor Triathlon226 te leveren. Zoals Roos en Peter Bakker, Frank Huisman en Guido Vroemen. En we hopen op nog meer du- en triatleten die naast een vlotte pen ook aanvullende invalshoekeken of deskundige/scherpzinnige inzichten op Triathlon226 kunnen inbrengen. En uiteraard zijn ook
suggesties en ideeën voor verbetering of uitbreiding van de site
altijd van harte welkom. Zodat de site nog meer dan al het geval is een verzamelplek wordt voor alles over triathlon en duathlon, gemaakt door en voor mensen met een passie voor de sport.