Bert Flier stapt in coaching met 3in1Sports

Viervoudig Nederlands kampioen Bert Flier is onlangs begonnen met zijn eigen coachingbedrijf: 3in1Sports. Op opgericht vanuit passie voor sport en voor mensen. Als specialist op het gebied van triathlon, fietsen en lopen ontwikkelt 3in1Sports op maat gemaakte trainingsschema’s en organiseert trainingsstages in binnen- en buitenland. Clinics, lezingen en consulting completeren het dienstenpakket. Of je nu individueel, als team, of als bedrijf gecoacht wilt worden: 3in1Sports helpt je je sportieve doel te bereiken.

Sport is de belangrijkste bijzaak van het leven. Optimaal presteren en genieten van de sport kan pas je als je de sport de juiste prioriteit geeft. Daarom kiest 3in1Sports voor een individuele benadering. Je wordt gecoacht op basis van realistische doelstellingen, passend bij jouw mogelijkheden.

3in1Sports combineert wetenschap en feiten met gevoel en beleving. We stoppen niet na het opstellen van een trainingsschema. Dan begint het echte werk pas! Door één-op-één contact te onderhouden, kunnen we direct bijsturen als dat nodig is. Daarom ook zijn de begeleidingsvormen zo opgezet dat er de mogelijkheid is om een of meerdere trainingen met mij te doen. Het gaat uiteindelijk om het sporten zelf. Zodat je uit eerste hand kunt ervaren hoe mooi het is om sport onderdeel van je leven te maken.

Of je nu individueel, als team, of als bedrijf gecoacht wilt worden: 3in1Sports helpt je je sportieve doel te bereiken.