Lancering Triathlon226 komt naderbij

De lancering van Triathlon226 komt met de dag dichterbij. Op dit moment wordt door Cornelis Scheltinga de laatste hand gelegd aan de grafische schil voor de website, waarna we live gaan. Maar klaar zullen we allerminst zijn! In de komende maanden zullen wehttps://www.triathlon226.nl/wp-admin/edit.php?post_type=page nog gaandeweg diverse functies en gadgets aan de site gaan toevoegen, mede op geleide van onze eigen ambities en wensenlijstjes, maar ook op basis van jullie als gebruikers van Triathlon226.

Voor nu willen we alvast het nieuwe redactieteam voorstellen die de inhoud van Triathlon226 zullen gaan verzorgen, bewaken en aansturen. Naast de twee initiatiefnemers Jeroen van Geelen en Hans Geerts zullen dat zijn Bert Flier en Martijn Keijsers. Ondanks de enorm verschillende achtergronden en sportieve ambities van deze vaste kern, hebben zij één grote gemene deler: de passie voor de sport. Die we via Triathlon226 proberen uit te dragen en te delen.

Voor de inhoudelijke uitbreiding van de site hebben in de afgelopen periode al diverse mensen zich gemeld die als vaste contribuanten of gastauteurs regelmatig inhoud gaan leveren. Hierover volgt later meer. Overigens kunnen we altijd méér vaste of incidentele schrijvers gebruiken, dus als je belangstelling hebt: laat het ons weten en kom ons team versterken! Met zijn allen kunnen we Triathlon226 maken tot wat het moet zijn: het grootste, beste, meest complete platform van én voor tri- en duatleten.

Triathlon226 is vanaf nu ook te volgen op Twitter: @Triathlon226