Skeelertriathlon Heerde nog onzeker

HEERDE – In 2009 is de Skeelertriatglon en Run-bike-run in Heerde afgelast doordat er te weinig voorinschrijvingen waren. In 2010 is er toch weer besloten om te proberen de Skeelertriathlon en Run-bike-run nieuw leven in te blazen, en met een nieuwe opzet opnieuw van start te gaan. Ook nu is er een minimale inschrijving gesteld en een datum dat die minimale inschrijving gehaald moet worden. Volgende week 8 september is die datum. Tot nu toe hebben zich helaas nog niet voldoende deelnemers ingeschreven om de skeelertriathlon en run-bike-run door te laten gaan. De organisatie doet dan ook een oproep aan iedereen die nog wil deelnemen om zich snel in te schrijven, zodat het het evenement op de kalender kan blijven staan.

Bronnen / Links:
Skeelertriathlon Heerde