Oud-Gastel heeft nieuwe naamssponsor

OUD-GASTEL – Komende woensdagmiddag wordt het contract met de nieuwe naamsponsor onderteken van de triathlon van Oud-Gastel ondertekend. Voor drie jaar verbindt Verwer en Janssen Vermogensbeheer zich aan het evenement en daarmee gaat het dus de Verwer en Janssen triathlon heten.

Die wedstrijd is zaterdag 26 juni. De tijdens het jubileum van de triathlon vorig jaar geïntroduceerde derde triathlon staat ook dit jaar weer op het programma. Daarnaast is er de gebruikelijke kwart, achtste en trio-triathlon.

Door ruimte wisselzones zijn er meer startplaatsen toe te wijzen dit jaar al loopt ook nu de teller al weer ver boven de vierhonderd. De komende drie weken zullen er daar – volgens traditie – nog zeker honderd bij komen./r/n/r/nJuni is in het triathlongekke Oud Gastel altijd de triathlonmaand bij uitstek, met zeven centrale trainingen, een tridaagse, een jeugdtriathlon en tot slot de triathlon.

Bronnen / Links:
Werkgroep Sport ‘t Veerke