Wim Korving wint sprinttriathlon Taunton

TAUNTON (GBR) – Wim Korving heeft zondag de sprint triathlon van Taunton op zijn naam geschreven. Hij wist de snelste zwemtijd te noteren, op de voet gevolgd door clubgenoot Richard Easton. Op het heuvelachtige fietsparcours wist Korving zich goed voorin de wedstrijd te handhaven, en kon tijdens het afsluitende onderdeel toeslaan. Easton wist beslag te leggen op de tweede plaats, gevolgd door Dan Hockley. Bij de dames ging de winst naar Cilia Miall. Zij wist tijdens het fietsonderdeel weg te rijden van de latere nummer twee Kerry Davies.

 UITSLAGEN TRIATHLON TAUNTON (GBR) 
MANNEN

 ----------------------------- 
1 Wim Korving 1:01:11
 2 Richard Easton 1:02:10
 3 Dan Hockley 1:03:20 
VROUWEN ----------------------------
1 Celia Miall 1:09:24
 2 Herry Davies 1:12:34
 3 Helen Banbury 1:15:04

Bronnen / Links:
Wim Korving
Taunton Deane Tri