Triathlonforum bereikt miljoenste pageview

LEIDSCHENDAM – Eerder vanmiddag bereikte Triathlonforum zijn miljoenste pageview sinds de start ervan in 2006. Initiatiefnemer en beheerder Wijnand van der Vet begon het forum vier jaar geleden omdat hij merkte dat er nog geen makkelijk toegankelijk Nederlands webforum bestond waar tri- en duatleten informatie kunnen uitwisselen. Hij besloot er toen eentje te beginnen.

Het eerste half jaar trok het forum zo’n 50 bezoekers per dag. Nadat Triathlonforum in 2007 als ‘website van de maand’ werd gekozen door een drukbezochte website voor langeafstandlopers, liep het aantal bezoekers in korte tijd naar de 150 per dag. Toen weer een jaar laten Triathlonforum en Triathlonweb de handen ineensloegen, liep het aantal unieke bezoekers op tot 350 per dag. Op dit moment zijn bezoekersaantallen van 400 tot 500 per dag inmiddels geen uitzondering meer.

Met het aantal bezoekers nam het aantal topics en dus de hoeveelheid info zeer snel toe. Het aantal leden staat op dit moment op 750, variërend van beginnende triatleten tot ervaren rotten. Het aantal onderwerpen loopt inmiddels naar de 1200.

Bronnen / Links:
Wijnand van der Vet
Triathlonforum