Triathlonweb viert tienjarig bestaan!

Op 20 april 2000 kwam Triathlonweb online. Komend jaar bestaat Triathlonweb dus tien jaar, en dat feit willen we – net als vijf jaar geleden – weer gaan vieren met onze trouwe bezoekers. Deden we dat toen met een fotowedstrijd, dit jaar willen we het schrijvend talent onder de tri- en duatleten over het voetlicht halen. Dat dat er is, bewijzen diverse schrijvers en columnisten in de ‘Triathon/Duathlon Sport’ al, maar er zijn ongetwijfeld nog veel meer schrijfvaardige tri- en duatleten te vinden die momenteel bijvoorbeeld hun pennevruchten al delen met clubgenoten in de verenigingsblaadjes en/of -websites.

Vanaf 20 april tot en met 20 september kan iederen zijn schrijfsels op Triathlonweb laten publiceren en door de bezoekers laten beoordelen. Naast de schrijfwedstrijd (in drie categorieën) is er ook nog een ‘Out-of-context contest’ toegevoegd.

De winnaars in de jubileumwedstrijd kunnen vervolgens enkele mooie prijzen tegemoet zien die ter beschikking gesteld zijn door een aantal bedrijven die ons jubileum mede mogelijk hebben willen maken, te weten Triathlonshop.be, SnelleWielen.nl, Foor en Sanden Sports.

En wanneer kan ons tienjarig bestaan beter eindigen dan op 10-10-2010? En laat dit nu uitgerekend de nacht zijn waarin (voor ons) de deelnemers aan de Ironman Hawaii gaan finishen! Om deze redenen is de ‘Nacht van DE triathlon’, het initiatief van Frank Heldoorn, bij uitstek het moment om de prijzen in onze jubileumwedstrijd uit te reiken. Samen met Frank Heldoorn gaan we dit jaar groots uitpakken. We willen deze gelegenheid gaan neerzetten als hèt triathlon- en duathlonfeest van het jaar. Het belooft een grote feestelijke avond te worden, met muziek, een triathlonquiz (in de trant van ‘petje op, petje af’ zoals dat ook bij Holland Sport gebeurt) onder leiding van Nederlands triathlonspeakers bij uitstek, Wim van den Broek en Ruud de Haan. Uiteraard zal ook de inwendige atleet niet vergeten worden, en evenmin de live-beelden uit Hawaii.

Sponsors van deze wedstrijd: