Ondersteuning voor Marcel van Deursen

SPIJKENISSE – Marcel van Deursen, lid van triathlonvereniging Spijkenisse 1990 en Nederlands kampioen hele triathlon (H40), wordt komende twee jaar ondersteund door Van Herwerden Way to Bike en SportEmotion. SportEmotion is al jaren een sponsor van Marcel en verzorgt een volledig kledingpakket van Saucony en van Herwerden ondersteunt met een snelle Specialized S-Works tijdritfiets.

Foto: John van Herwerden, Marcel van Deursen en Patrick van den Kerkhof.

SportEmotion is al jaren een begrip in de triathlonsport en Van Herwerden Way to Bike is dat in de wielersport. Triathlon is voor John van Herwerden verre van nieuw. In de pionierstijd van de triathlonsport in Nederland heeft hij al veel in de sport geïnvesteerd. Met het ondersteunen van Van Deursen wil hij zich in de toekomst weer meer gaan profileren in de triathlon. Op 24 april heeft Van Herwerden in bijzijn van Patrick van den Kerkhof van SportEmotion de Specialized S-Works tijdritfiets aan Marcel overgedragen.

Vorig jaar was o.a. vanwege een langdurige kuitblessure een tussenjaar. Komende twee jaar heeft Van Deursen weer ambities op de klassieke triathlon-afstand. Dit jaar staat alles in het teken van Almere. Het is bedoeling om daarna een keer niet in een winterslaap te raken maar goed door te trainen om in 2011 voor
2 of
3 piekmomenten te gaan. Belangrijk in de overweging welke wedstrijden dat gaan worden is de toewijzing van het Nederlands Kampioenschap op de lange afstand. Als Almere dit kampioenschap niet toegewezen krijgt, komt de focus waarschijnlijk te liggen op het verwezenlijken van zijn droom, namelijk kwalificatie voor de Ironman van Hawaii.

Bronnen / Links:
Patrick van den Kerkhof
SportEmotion
Van Herwerden Way to Bike