Geen Powerman voor Erik-Simon Strijk

ROOSENDAAL – Erik-Simon Strijk moet helaas verstek laten gaan bij de Powerman Horst. De nummer drie van het NK duathlon lange afstand van vorig jaar ziet door blessures geen kans om zijn medaille te verdedigen. Hij is onvoldoende hersteld van een fietsongeluk tijdens een trainingsstage op Mallorca drie weken geleden. In een haarspeldbocht kwam hij onzacht in aanraking met een tegemoetkomende auto. Strijk leek in eerste instantie er met lichte schade aan zijn fiets en een pijnlijke rug en hand vanaf te komen, maar deze week eenmaal thuisgekomen concludeerde zijn fysiotherapeut dat zijn hand toch gebroken leek en hij wellicht ook een rib gescheurd heeft Vrijdag worden er foto’s gemaakt, maar deelname aan Horst is even niet meer aan de orde.

Bronnen / Links:
Erik-Simon Strijk