Edo van der Meer versterkt Davilex Triathlonteam

SITTARD – Edo van der Meer zal dit jaar de kleuren van Davilex verdedigen. De atleet uit het nationaal topsportcentrum in Sittard heeft zich de laatste jaren toegelegd op de Olympische afstand, met als hoogtepunt de derde plaats bij het NK vorig jaar in Stein. Ook dit jaar staan de OD-wedstrijden in Stein en Holten hoog op zijn prioriteitenlijst. Daarnaast wordt ook serieus gekeken naar het langere werk, met als hoofddoel het NK middenafstand in Nieuwkoop.

Het Davilex Triathlon Team, onder leidin13 2010-04- 13:16:00 +0200 van Jan van der Marel, zal het dit jaar verder even zonder Huib Rost moeten stellen. Zijn triathlonambities gaan voorlopig even de ijskast in. De gevolgen van de val bij de triathlon van Stein van vorig jaar zijn dermate ingrijpend dat het herstel lang gaat duren. Dit jaar zal Huib in ieder geval niet in wedstrijdverband actief zijn. In de loop van 2010 zal moeten blijken of zijn bekken volledig kan herstellen en of er voor volgend jaar weer plannen gemaakt kunnen worden.

Bronnen / Links:
Davilex Triathlon Team