Boomhiemke Vakantiepark naamsponsor van Tri-Ambla

NES – Zaterdag 1 mei zullen Elly Oenema van Vakantiepark Boomhiemke en Gerard Metz, voorzitter van Stichting Sportpromotie Ameland, een overeenkomst ondertekenen die Boomhiemke voor drie jaar verbindt als naamsponsor aan de Tri-Ambla, de cross-triathlon op Ameland. Naast de Tri-Ambla is de Stichting Sportpromotie Ameland ook organisator van de Ameland Adventurerun en MTB Ameland. De familie Oenema van Boomhiemke Vakantiepark ondersteunt al een aantal jaren op enthousiaste wijze verschillende sportevenementen op Ameland en onderstreept met de sponsoring van Stichting Sportpromotie Ameland het belang van de promotionele waarde en de positieve uitstraling van sportevenementen op Ameland.

De ondertekening vindt zaterdag omstreeks 16.00 uur plaats vlak voor de prijsuitreiking van de Voorjaarsrun, die georganiseerd wordt door Boomhiemke in samenwerking met de Stichting WorldRunners. De start van deze run is om 14.00 uur.

Bronnen / Links:
Tri-Ambla