Snellewielen.nl brengt Spinergy terug naar Nederland

NIJMEGEN – Na enkele jaren afwezigheid is Spinergy weer in Nederland verkrijgbaar. De wielen van dit bekende Amerikaanse merk worden sinds kort geïmporteerd door Snellewielen.nl.

De wielen van Spinergy onderscheiden zich door hun bijzonder fraaie ontwerp en belettering. Bijzonder is verder de toegepaste spaaktechnologie: de PBO Fiber Spoke Technology. In plaats van de gebruikelijke stalen spaken worden zelf ontworpen en gepatenteerde kunststof spaken gebruikt die
3 keer zo sterk zijn als gewone spaken en de helft wegen. Gecombineerd met de markante naven resulteert dit in zeer fraaie, lichte, sterke en snelle wielen voor zowel de veeleisende toer- als wedstrijdrijder.

De racewielen van Spinergy (hier afgebeeld de Spinergy Stealth PBO) omvatten modellen voor tubes en draadbanden en zijn voorzien van hoge of lage velg, full carbon velg of carbon in combinatie met aluminium velg. De mountainbikewielen omvatten modellen voor velg- en schijfremmen.

SNELLEWIELEN.NL is specialist in carbon race- en tijdritwielen. Snellewielen.nl is importeur van Spinergy en leverancier van o.a. HED. en Corima.

Bronnen / Links:
Snellewielen.nl