Bert Flier en Yvonne van Vlerken herhalen winst in Oud-Gastel

OUD-GASTEL – De Westbrabant-triathlon is dit jaar wederom gewonnen door Bert Flier en Yvonne van Vlerken. Voor Flier was het de derde keer dat hij deze wedstrijd naar zijn hand zette. Dit jaar klopte hij Dave Rost en Remy Vasseur. Bij de vrouwen verraste Yvonne van Vlerken door Cora Vlot en vooral Jenette Tolhoek op ruime achterstand te zetten. Van Vlerken verbaast zich elke week weer over haar kunnen. Ze wilde in Oud Gastel aanvankelijk na het zwemmen stoppen vanwege de zware halve triathlon een week eerder in Brasschaat. Nu ze slechts een halve minuut achter Tolhoek uit het water kwam, zette ze zich schrap, zette door en hernieuwde haar zege in Oud Gastel.

 UITSLAGEN TRIATHLON OUD-GASTEL 
MANNEN
-------------------------- 1 Bert Flier 1.54.39
2 Dave Rost 1.55.49
3 Remy Vasseur 1.59.05
4 Dave Ewalts 2.00.22
5 Anton Mol 2.00.53
6 Leon Jacobse 2.02.05 VROUWEN ------------------------- 1 Yvonne van Vlerken 2.07.49
2 Cora Vlot 2.10.59
3 Jenette Tolhoek 2.12.34

Bronnen / Links:
Wim van den Broek, NTB-Persdienst
Kumasol Triathlon Oud-Gastel