NTB organiseert limietendag voor jeugd:
10 april

ALMERE – Net als voorgaande jaren organiseert de NTB weer een zogeheten ‘limietendag’ voor jeugd en junioren. Dit jaar wordt deze gehouden op zondag 10 april. Op die dag zal een gastspreker het nodige vertellen over voeding, drinken en medische zaken. Daarnaast staan een zwem- en looptest op het programma. De gerealiseerde tijden worden onder meer gebruikt bij het samenstellen van de regioselecties en als kwaliteitscriteria bij de afvaardiging voor EK’s en WK’s.

Net als de vorige keer is deze dag bedoeld om de koppeling te leggen tussen breedtesport en wedstrijdsport/topsport. Dat houdt in dat niet alleen NTB-leden welkom zijn, maar ook niet NTB-leden die in de aanverwante sporten actief zijn en zich wel eens willen meten met hun leeftijdsgenoten uit de triathlonwereld. Alle NTB-leden tot 18 jaar hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Aanmelding kan tot 3 april bij het NTB-bureau (telefoon 035 – 750 15 20, of via e-mail: info @ triathlonbond.nl).

Bronnen / Links:
Christie Brouwer
Nederlandse Triathlon Bond