TV Krimpenerwaard organiseert nieuw circuit

KRIMPEN AAN DE LEK – Triathlon Vereniging Krimpenerwaard organiseert dit jaar op een drietal woensdagavonden in mei en juni een serie van (trainings)wedstrijden, bestaande uit een duathlon, een zwemloop en een triathlon over korte afstanden. Naast de dagklassementen wordt er ook een klassement opgemaakt over alle drie de evenementen. De duathlon en de triathlon zullen worden afgewerkt met een tijdritstart, op dezelfde wijze als de Flitstriathlon van Nijkerk. Pas als de laatste deelnemer over de finish is, is bekend wie de winnaar is.

Op woensdagavond 18 mei wordt de start van het circuit gemarkeerd met de Van Wijnen Run-Bike-Run. Drie weken later volgt de Rabobank Zwemloop, en weer drie weken daarna op 29 juni de R&B Triathlon. De start- en finishlocatie van alle wedstrijden is bij de Surfplas in Krimpen a/d Lek. Bij zowel de zwemloop als de triathlon is dus het zwemonderdeel in buitenwater. De starttijden van de wedstrijden zullen zijn om 19.30 uur. Om 19.00 uur start de jeugd over de halve afstanden.

Bronnen / Links:
Triathlonvereniging Krimpenerwaard