NTB-Werkgroep Jeugd presenteert eigen website

ALMERE – De Werkgroep Jeugd van de NTB heeft deze week haar website (triathlonjeugd.nl) publiek gemaakt. De site zal informatie gaan bundelen die ondersteuning kan geven voor het opzetten van een jeugdafdeling of het organiseren van een of meerdere jeugdstartseries bij evenementen. Tevens zal er regelmatig documentatie over alles wat met jeugd te maken heeft in de triathlon- of duathlonsport bij geplaatst worden. Deze site wordt beheerd door Jo van Loon, die binnen de werkgroep belast is met de PR.

Momenteel bevat de site relatief veel informatie vanuit de Afdeling Zuid van de NTB. Dit heeft een praktische oorzaak: in de Afdeling Zuid staat er al veel goed op poten als het om de jeugd gaat. De site zal in de toekomst verder worden uitgebreid met allerlei andere jeugdrelevante zaken. Met deze site heeft de Werkgroep Jeugd een aanzet gegeven om op een centrale plaats informatie over jeugdtriathlon en -duathlon breed beschikbaar te stellen, en op die manier gereedschap aan te bieden voor iedereen die iets wil doen voor en met jeugd in de sport.

Bronnen / Links:
Frans van Zundert, Jo van Loon
Jeugdtriathlon en -duathlon