NTB opent centraal inschrijfplatform

ALMERE – De wedstrijdorganisatoren hebben er in de afgelopen periode al mee kunnen werken met het invoeren van hun evenement-gegevens, maar met de publicatie in het januarinummer van ‘Triatlon / Duatlon Sport’ heeft de NTB nu ook publiekelijk haar nieuwste dienst gepresenteerd: ntbinschrijvingen.nl.

Met ingang van nu wordt het veel eenvoudiger om voor triathlons en duathlons in Nederland in te schrijven. Op de nieuwe site vinden atleten de volledige NTB-kalender, inclusief alle gegevens over startseries, inschrijfgelden, circuitgegevens en uiteraard links naar de wedstrijdsites. Maar niet alleen dat, op het nieuwe platform kan men zich ook meteen on-line inschrijven voor evenementen. Snel en makkelijk, want het inschrijfsysteem is gekoppeld aan de NTB-ledenadministratie. Licentiehouders hoeven dus alleen maar hun naam en licentienummer in te typen, en daarna is het alleen nog een kwestie van de gepresenteerde gegevens controleren en men is één klik verwijderd van inschrijven. Met bovendien zoekopties op maand, regio, discipline, afstand en/of circuit wordt het wel heel erg makkelijk om te zoeken naar evenementen.

“NTB Inschrijvingen biedt atleten een centrale plaats voor hun inschrijvingen”, aldus ontwikkelaar Johan Maat in ‘Triatlon / Duatlon Sport’. En over enkele weken wordt het zelfs mogelijk om in één keer in te schrijven voor meerdere wedstrijden tegelijkertijd. Men is dan nog sneller klaar. Ook wordt het binnen enkele weken mogelijk om on-line de eigen gegevens op het platform bij te houden. Ook dan is er een koppeling met de NTB-ledenadministratie, zodat een adreswijziging niet alleen bij de organisatoren van ingeschreven wedstrijden doorkomt, maar dat ook de mutatie meteen verwerkt wordt bij de NTB voor bijvoorbeeld de verzending van het bondsblad.

Ook voor organisatoren is het nieuwe systeem makkelijker. Nadat on-line de aanmelding bij de NTB is afgerond, komt het evenement automatisch in de kalender. Daarnaast hebben organisatoren een (beveiligde) toegang om de on-line inschrijvingen bij te houden en te downloaden.

Bronnen / Links:
Triatlon / Duatlon Sport
NTB Inschrijvingen