Studenten Triathlon Dag 2004 bijna vol

EINDHOVEN – Op zaterdag 23 oktober vindt voor de derde keer de nationale Studenten Triathlon Dag plaats. Het thema van dit jaar is krachtraining. Locatie van de dag is het Studenten Sportcentrum van de TU/e in Eindhoven. De inschrijving voor de dag loopt momenteel gestaag. Er zijn momenteel nog tien plaatsen beschikbaar, dus degenen die er nog aan willen deelnemen zullen snel moeten reageren.

Tim Rost, fysiotherapeut en krachttrainer van de nationale triathlonselectie zal de deelnemers bijbrengen wat krachttraining kan toevoegen aan de triathlon training. Tevens is er een zwemtraining gegeven door Kees-Jan van Overbeeke, onder andere trainer van toptriatleet Guido Gosselink en zelf meervoudig Nederlands recordhouder bij de masters.

Beide clinics zijn bedoeld voor zowel beginners als gevorderde triatleten. ‘s Avonds kunnen deelnemers ervoor kiezen gezamelijk eten om daarna fameus te gaan stappen in Eindhoven met andere (student) triatleten. De kosten van de dag bedragen 10 euro. Dit dient op de dag zelf bij aankomst betaald te worden.

De Studenten Triathlon Dag staat open voor alle voltijds HBO en universitaire studenten.

Bronnen / Links:
Bart van der Wal
Stichting Studenten Triathlon